Pravno obvestilo

Nosilca vseh materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, fotografije, grafično oblikovanje in ilustracije, avdio-video posnetki in programske rešitve) spletnega mesta www.okusi-vipavske.si je v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina.

Brez pisnega privoljenja nosilca pravic je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in razširjanje v komercialne namene. Ko se vsebina spletnega mesta v skladu z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) uporablja v nekomercialne namene, je ob tem obvezno potrebno navesti avtorja.

Zasebnost

Upravljalci spletnega mesta zagotavljamo, da po svojih najboljših močeh varujemo osebne podatke uporabnikov tega spletnega mesta. Podatkov, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, za katerega ste nam jih posredovali.

Odgovornost upravljalcev spletnega mesta

Upravljalci spletnega mesta si po svojih najboljših močeh in v okviru svojih zmožnosti prizadevamo za pravilnost, ažurnost in uporabnost objavljenih vsebin, ob tem pa ne moremo povsem izključiti možnosti pojavljanja napak med objavljenimi vsebinami. Kljub skrbnemu upravljanju prav tako ne moremo povsem izključiti možnosti občasnih prekinitev v delovanju spletnega mesta. Vse informacije, do katerih lahko uporabnik dostopa preko spletnega mesta www.okusi-vipavske.si, so zgolj informativne narave, saj ne moremo prevzeti odgovornosti za njihovo absolutno točnost in s tem za morebitno škodo ali druge posledice uporabe spletnega mesta oziroma motenega delovanja spletnega mesta.

Povezave na druga spletna mesta

Za boljšo uporabniško izkušnjo in kot možnost pridobivanja več informacij spletno mesto
www.okusi-vipavske.si omogoča nekatere hiperpovezave (linke) na druga spletna mesta. Upravljalci spletnega mesta nimamo nobene možnosti nadzora nad vsebinami, do katerih vodijo te povezave, iz česar sledi, da za te vsebine ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Piškotki (Cookies)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke, ki omogočajo spremljanje obiska in izboljšave uporabniške izkušnje.

image/svg+xml

Menu

Follow me